Kedves Vásárlóink!


Átköltöztünk és kibővült árukészletünk is.

Új név: Egészség és Ásvány bolt

Wlassics sétány 3. fsz.6.

(Szultán kenyeres udvarban, az Európa sétányon.)

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-13 és 14-17

Kedd: zárva

Szerda: 9-13 és 14-17

Csütörtök: 9-13 és 14-17

Péntek: 9-13 és 14-17


Szolgáltatásaink bejelentkezés alapján, akár más időpontokban is.

Továbbra is Békéscsabán házhozszállítunk, és telefonon is rendelhet.

Kérlek HÍVJ!!! 
+36 20 398-0530

Tanácsadással, termék információkkal, immunerősítéssel kapcsolatos kérdéssel is hívjatok nyugodtan. Amiben tudok segítek.

Szpisjákné Kolarovszki Tünde

Árlista

 

ajandek utalvany kicsi

masszazs image4

gyogito asvanyok

 

menu svedmasszazs

 

menu nyirokmasszazs

 

menu ceragem

 

menu kineziologia

 

Varga gyogygomba

Céginformáció

Cég adatok:
Lélek-Masszázs Kft.

Székhelye:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Telephely:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Cégjegyzékszám
04-09-014184

Adószám: 25985526-2-04

Látogatók

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_counterMa:48
mod_vvisit_counterTegnap:34
mod_vvisit_counterEzen a héten:144
mod_vvisit_counterMúlt héten:394
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:1562
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:1579
mod_vvisit_counterÖsszes:376941

Dátum: 2024-03-28 17:19
Kineziológia
Lélekerősítés - stresszoldás PDF Nyomtatás E-mail

Üdvözöllek oldalamon. Szpisjákné Kolarovszki Tünde vagyok. Jelenleg a Lélek-Masszázs Kft. ügyvezetője. Régi álmom teljesült, hogy lett egy olyan központ, ahol az egészséges életet segíthetem. Próbálunk minden oldalt megközelítve több lehetőséget kínálni egy egészségesebb boldogabb életvitel kialakításához.

 

Az egészséghez nem csak a test de a lélek ápolása is nagyon fontos.
Saját életem nehézségei sarkalltak arra, hogy nyissak a világ felé, elkezdjem keresni, kutatni, hogy lehet az élet fájdalmai, stresszei ellenére egy boldog egészséges életet élni. Mindenki cipel a hátán egy – egy „keresztet” Ki könnyebbet, ki nehezebbet, de hiszem mindenkinek a magáé a legnehezebb. ... De lehet könnyebbé tenni, lehet formálni, faragni és egészen picire lefaragni azt a „keresztet” ... Ha odafigyelünk Magunkra,a lelkünkre ha merünk segítséget kérni mikor szükségünk van rá és ha merünk és akarunk változni...

 

2013-ban kezdtem el érdeklődni a holisztikus gyógyítások iránt.

Előtte az egészségügyben ápolónőként dolgoztam, de 2 lánykám születése után éreztem más az Én utam.
Rátaláltam a One Brain kineziológiára.Ami „szerelem” lett rögtön. Hatalmas erő és lehetőség lakozik a módszerben(oldásokban), hogy magabiztosabban, pozitívabban, bátrabban álljunk az élethez!!! Azóta folyamatosan tanulom. Mert hiszem egy jó segítő folyton tanul, képezi magát, hogy mindig többet és többet tudjon adni a hozzá bizalommal forduló vendégeinek. Kedvencem a gyermekek segítésére kifejlesztett gyerektanfolyam, ahol játékos kis feladatokat tanultam, amit átadhatok a gyerekeknek., hogy könnyedén menjen a tanulás és megtanulják levezetni a stresszt.
Mellette elvégeztem a Reiki 1-es és 2-es tanfolyamot, egy Angyaltanfolyamot és jelenleg végzem a Kristályterápia tanfolyamot.

Mi is a kineziológia?

Egyszerűen és érthetően:

A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű holisztikus módszer (vagyis megelőző, a test-lélek-szellem egységét figyelembevevő módszer). Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát. A kineziológia megalkotója az 1960-as években dr. George Goodheart, foglalkozását tekintve csontkovács volt. Miután feltűnt számára, hogy páciensei a kezelés után ugyanazzal a problémával jelentkeznek nála kidolgozta azt a módszert, amellyel az okot kezdte el keresni a panasz megszüntetésére.

 

Módszerének lényege, hogy feltárja azt az életeseményt, ahonnan a probléma ered. Ehhez kidolgozta az izomtesztelést, amely biztos és egyértelmű válaszokat ad a gyógyító számára. Az ő koncepcióját felhasználva dr. John Tie az 1970-es években összeállította a Touch for Health (Gyógyító érintés) rendszerét. Azóta a kineziológiának számos különböző, speciális ága fejlődött ki.

 

Magyarországon legelterjedtebb az úgynevezett One Brain irányzat, ami egy gyengéd eszközökkel dolgozó, nagyon hatékony módszer, lelki megközelítésből vizsgálja az egész embert. Az eljárás arra épül, hogy minden, ami történik velünk egészen fogantatásunktól kezdődően, hatással van további életünkre. Agyunk mindezeket a hatásokat tárolja, és egy-egy kezelés során ezeket az adatokat “kérdezzük le”. A sejtek szintjéről érkező információk minden esetben hatékonyak és megbízhatóak. A kineziológia módszerével tehát azonosítható az energia elakadásának helye, melynek oldása csak úgy lehet tartós, ha egyidejűleg az egykori emocionális töltést semlegesítjük. A jelen csak a következményt mutatja meg, az ok a legtöbb esetben rejtve marad.

 

Korregresszió segítségével kideríthetjük, mikor blokkoltunk le egy olyan esemény folytán, amely ma is befolyással van ránk. Az elvégzett korrekciókkal helyreállítható az energiák szabad áramlása. Mivel a módszer a probléma okát a gyökereknél keresi meg, és az oldás is itt történik, jövőnk már olyanná válhat, amilyenné tenni szeretnénk. Tehát az oldással feloldhatjuk a blokádokat és a viselkedésmintákat. Egészében véve a kineziológiai kezelés egy hatalmas kaland, mely végigvezet életünkön, az önmegismerés és az önmagunkra találás útján.

 

Az alábbi problémákra is hatékony megoldást jelent:

Szorongás, stressz, hangulatzavarok, beszédhibák, pánikbetegség, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, pszichoszomatikus betegségek, testi-lelki gyógyulás, gondolkodás megváltoztatás, készség- és képességfejlesztés, harmónia, önismeret, blokkok, a szervezet öngyógyításának beindítása, egészségmegőrzés, betegség megelőzés, lelkisegély, önbizalomhiány, depresszió, függőség, fóbia.

A megértés begyógyítja a sebedet. bölcsebbé tesz és erősebbé!