Kedves Vásárlóink!


Átköltöztünk és kibővült árukészletünk is.

Új név: Egészség és Ásvány bolt

Wlassics sétány 3. fsz.6.

(Szultán kenyeres udvarban, az Európa sétányon.)

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-13 és 14-17

Kedd: zárva

Szerda: 9-13 és 14-17

Csütörtök: 9-13 és 14-17

Péntek: 9-13 és 14-17


Szolgáltatásaink bejelentkezés alapján, akár más időpontokban is.

Továbbra is Békéscsabán házhozszállítunk, és telefonon is rendelhet.

Kérlek HÍVJ!!! 
+36 20 398-0530

Tanácsadással, termék információkkal, immunerősítéssel kapcsolatos kérdéssel is hívjatok nyugodtan. Amiben tudok segítek.

Szpisjákné Kolarovszki Tünde

Árlista

 

ajandek utalvany kicsi

masszazs image4

gyogito asvanyok

 

menu svedmasszazs

 

menu nyirokmasszazs

 

menu ceragem

 

menu kineziologia

 

Varga gyogygomba

Céginformáció

Cég adatok:
Lélek-Masszázs Kft.

Székhelye:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Telephely:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Cégjegyzékszám
04-09-014184

Adószám: 25985526-2-04

Látogatók

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_counterMa:63
mod_vvisit_counterTegnap:79
mod_vvisit_counterEzen a héten:238
mod_vvisit_counterMúlt héten:394
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:1656
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:1579
mod_vvisit_counterÖsszes:377035

Dátum: 2024-03-29 12:34
Jade köves CERAGEM masszázs ágy
Masszírozás Jade köves masszírozó készülékkel PDF Nyomtatás E-mail

Ha a nyaki vagy derék csigolyák kimozdulnak, vagy porckorongsérv jelentkezik, akkor nem csupán a nyakkal vagy derékkal lesz gond. Ilyenkor a kilépő idegszálak nyomás alá kerülnek, így a hozzá kapcsolódó belső szervek működésében is rendellenesség lép fel.
A nyaki csigolyák rendellenessége, vagy sérv a fej vérellátásában okozhat problémát, előfordulhat fejfájás, álmatlanság, bűzös orrfolyás, középfülgyulladás, hallás, szemproblémák. Ezen kívül stimulálja a vállhoz és karhoz kapcsolódó idegszálakat, így vállízületi fájdalmak, kéz és csuklófájás jelentkezhet.
Derékcsigolyák kimozdulása, vagy sérv esetén húgyhólyag, prosztata, nemi szervek és a vastagbél, emésztés, valamint ehhez szorosan kapcsolódó szervek működésében léphet fel rendellenesség, valamint fájhat, zsibbadhat a láb, térd, boka.

Ha a készülékkel kezeljük a nyaki, derékcsigolyák rendellenességeit, nem csak a fájdalom megszüntetésére, hanem az ehhez kapcsolódó szervi problémákra is jó hatással lehet.

master

Az automatikus működésű termo-masszázs készülék egyesíti a masszázst és az akupresszúrát, miközben a belső jádekő görgő és az epoxy- karbonlap által kibocsátott infravörös hő terápia gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása is érvényesül. A készülék rendszeres használatával nemcsak a gerinc lehet újra egészségesebb, hanem ezzel együtt az általános egészségi állapot is javulhat.

 

 

 

 

Működési elve:

Ahogy a készülék belső projektora végighalad a gerinc mentén, a gerincet és a gerincközti részt megnyújtja, a csigolyák közötti részt kiszélesítve elősegíti, hogy a csigolyák helyükre kerüljenek és ez által a porckorong az eredeti állapotába visszahúzódjon.
A gerincet korrigálja, de nem csupán a gerincferdülést, hanem a porckorongok számára szükséges „helyet” és magát az S-vonal görbületet is biztosítja.
Fellazítja a hosszanti hátizmokat, a letapadásokat, a gerinc melletti izmokat és ínszalagokat erősebbé teszi, megelőzve ezzel azt, hogy a gerinc ismét összenyomódjon, így tehermentesíti a porckorongokat.
A gerincből kilépő ideggyököket felszabadítja a nyomás alól, javíthatja ez által a szervek működését- mellékhatások nélkül! Továbbá oldja a meszes lerakódásokat, javíthatja az erek állapotát. A készülék elősegítheti a szervezet méregtelenítését.
A készülék rendszeres használatával megszűnhet a háti merevség, jobb közérzet, nagyobb teherbíró képesség érhető el, fokozottan érvényesül a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Hogyan hat a különböző szervekre?

Hát-Derék: Megszüntetheti a testmozgás hiánya, rossz tartás és a rossz szokás okozta hát-derék fájdalmakat.
Nyak: A görgő a nyaki akupresszúrás pontokon végighaladva enyhítheti a nyak merevségét, az ebből eredő fájdalmakat, amelyek általában akkor jelentkeznek, ha pl.: ülőmunkát végzünk, sokat számítógépezünk, vagy munkánkból adódóan sokat vezetünk.
Has tájék: A belső projektor hasra forduláskor akupresszúrásan javíthatja a belső szervek működését, erősítheti az immunrendszert, javíthatja az anyagcserét, emésztést, segíti a fokozott méregtelenítés! A 3 és a 9 lámpás projektorral továbbfokozható a jótékony hatás.
Lábak: A hosszú hullámú infravörös hő gyulladáscsökkentő hatású, csillapíthatja a folyamatos járás, állás, vagy rendszeres sportolás okozta fájdalmakat.