Kedves Vásárlóink!


Átköltöztünk és kibővült árukészletünk is.

Új név: Egészség és Ásvány bolt

Wlassics sétány 3. fsz.6.

(Szultán kenyeres udvarban, az Európa sétányon.)

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-13 és 14-17

Kedd: zárva

Szerda: 9-13 és 14-17

Csütörtök: 9-13 és 14-17

Péntek: 9-13 és 14-17


Szolgáltatásaink bejelentkezés alapján, akár más időpontokban is.

Továbbra is Békéscsabán házhozszállítunk, és telefonon is rendelhet.

Kérlek HÍVJ!!! 
+36 20 398-0530

Tanácsadással, termék információkkal, immunerősítéssel kapcsolatos kérdéssel is hívjatok nyugodtan. Amiben tudok segítek.

Szpisjákné Kolarovszki Tünde

Árlista

 

ajandek utalvany kicsi

masszazs image4

gyogito asvanyok

 

menu svedmasszazs

 

menu nyirokmasszazs

 

menu ceragem

 

menu kineziologia

 

Varga gyogygomba

Céginformáció

Cég adatok:
Lélek-Masszázs Kft.

Székhelye:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Telephely:
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 3. fsz.6.

Cégjegyzékszám
04-09-014184

Adószám: 25985526-2-04

Látogatók

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_counterMa:26
mod_vvisit_counterTegnap:34
mod_vvisit_counterEzen a héten:122
mod_vvisit_counterMúlt héten:394
mod_vvisit_counterEbben a hónapban:1540
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:1579
mod_vvisit_counterÖsszes:376919

Dátum: 2024-03-28 12:06
Masszázstechnikák
Masszázstechnikák PDF Nyomtatás E-mail

1, NYÚJTÓMASSZÁZS (Rolling vagy streching)
Ez a masszázsfajta fel-le tolja a hátizomzatot a gerincoszlop mellett kihúzást színlelve. Alkalmazásával előkészítjük a hátat egy erőteljesebb, behatóbb masszázsra. Megnyújtjuk a gerincoszlop közelében lévő izmokat, tehermentesítjük a porckorongokat. Csökkenti az izomzat merevségét és a fáradtságot.

2, GYÚRÓMASSZÁZS (kneading)
A görgők körkörös mozdulattal haladnak végig a gerincoszlop két oldalán. Oldják a letapadt izmokat, izomgörcsöket, izomcsomókat. A letapadások következtében elnyomott hajszálerek felszabadulnak, javul a vérkeringés, a vérbőség és hő hatására enyhül a fájdalom. Elősegíti a kiválasztódást, az ártalmas és mérgező anyagok eltávolítását a szervezetből. Az izomszövetek nehéz munkája révén létrejött tejsavtelitettség csökken, ellazulnak a fáradt izmok, megszűnik a görcs és a fájdalom. Nő a szervezet oxigénellátása, javul az energiaszint, erősödik az immunrendszer.

3, ÜTÖGETŐMASSZÁZS (Tapping)
A masszázsgörgők gyors, ütögető impulzusokkal segítik a kellemes ellazulást, feszessé téve a szöveteket és a szalagokat. Az ütőmasszázs lazítja az izmokat, javítja a vérkeringést. A sebesség fokozásával még hatékonyabbá válik a kezelés.

4, LÉGMASSZÁZS (air)
A levegőnyomás megkönnyíti a vér visszafelé áramlását. Elősegíti a méregtelenítést: megmozgatja a testnedveket és segíti a nyirokáramlást, amit egyébként csak fizikai tevékenységgel lehet aktiválni. Mobilizálódnak a zsírdepók, csökken a cellulit (narancsbőr) is. Gyorsítjuk a vér áramlását, növeljük a sejtek oxigénellátását, ami megtisztítja a belső érfalakat és növeli az erek rugalmasságát.

5, VIBRÁCIÓ
Gyors rezgésekkel stimulálja a vérkeringést, felmelegíti a testtájékot. Segít a tudatalatti stresszes állapot megszüntetésében, lazábbá válik az izomzat. Jó hatással van a veseműködésre. Visszeres lábra is alkalmazható.

6, SHIATSU MASSZÁZS
A gerincoszlop mentén lévő akupresszúrás pontokat olyan összetett masszázstechnikával ingerli, amely nem csak hosszanti gerincirányú masszírozást végez, hanem keresztirányú izomstimuláció segítségével éri el a shiatsu kézi technikájához megtévesztően hasonló masszázsélményt. Biztosítja a folyamatos energiaáramlást a meridiánokon, oldja a blokkokat, így megelőzhető a belső szervek megbetegedése.

7, SVÉDMASSZÁZS
Henrich Pehr Ling svéd vívó által kidolgozott masszázstechnika, amely az egész testet átmasszírozza. Öt alapfogás kombinációjából és kimozgatásokból áll: lágy, körkörös simogató, gyúró, rezegtető, dörzsölő mozdulatok. Fokozza az éberséget, gyorsítja a sérülések és a stressz utáni regenerációt. A mozdulatok erősek, mélyen olykor a csontokig hatnak a szövetekre. A masszázs nem a nyirokáramlással azonos, hanem ellenkező irányban történik. Hasonlít a kötőszövetmasszázsra, egyesítve a hosszú simogató és a körkörös mozdulatokat. Élettani hatását tekintve relaxáló, feszültségoldó, fájdalomcsökkentő, vérnyomás kiegyenlítő, immunstimuláló, kiegyensúlyozó, frissítő és aktiváló.